Top aplicatii pe care trebuie sa le incerci

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Smartphone-urile acapareaza tot mai mult din timpul nostru si suntem practic generatia cu ochii in telefon. Si cum dependenta noastra de tehnologie se accentueaza, suntem mereu in cautarea unor noi aplicatii si jocuri. Vestea buna este ca posibilitatile sunt nelimitate, fie ca esti utilizator iOS sau Android.

Am grupat cateva dintre dintre aplicatiile care, din punctul meu de vedere, sunt un must have, in functie de domeniul de utilizare:

Organizare

Atunci cand ai multe de facut, e greu sa tii minte si lista de cumparaturi si ora la care ai programare la dentist. De aceea, o aplicatie te poate ajuta sa iti organizezi mai eficient timpul. 24me este o aplicatie care functioneaza ca un asistent personal. Aceasta leaga oarecum mai multe elemente din viata ta pentru a-ti organiza timpul mai eficient. Iti trimite notificari cu lucrurile pe care le ai de facut si evenimentele care urmeaza. Un lucru interesant este ca iti ofera informatii chiar si despre trafic, sfatuindu-te cand e oportun sa pleci cu masina pentru a evita aglomeratia.

Editor foto

Fie ca e vorba despre selfie-uri sau o poza artistica a unui apus, parca intotdeauna acestea sunt mai wow daca le adaugi un filtru. Aplicatia Snapseed este una dintre preferatele mele, pentru ca are o gama variata de filtre. Spre exemplu, daca realizez o fotografie a cerului si adaug filtrul “Drama”, efectul este de-a dreptul uimitor.

O alta aplicatie pe care o recomand este Aviary, care are chiar un filtru special pentru pozele cu mancare. Pe langa asta, filtrele accentueaza foarte mult culorile si le fac sa para mult mai pronuntate.

Muzica

Stii momentul ala cand auzi o super piesa la radio si vrei neaparat sa afli cum se numeste, dar tot ce retii din versuri e « lalala » ? Cam greu de gasit asa pe google… Mai bine descarca Shazam, o aplicatie care inregistreaza melodia si in cateva secunde afiseaza numele cantecului si a artistului.

Calatorii

Inainte de a porni intr-o calatorie, ar fi bine ca pe langa bagajul cu haine sa iti pregatesti si smartphone-ul cu niste aplicatii folositoare. Google Translate spre exemplu e o aplicatie utila, pentru ca traduce rapid texte din diverse limbi. Poti chiar sa faci o poza la un meniu spre exemplu si vei primi o traducere care ta va ajuta sa comanzi mai usor felul de mancare dorit.

Time Out este o aplicatie care iti afiseaza o gramada de lucruri de facut si vizitat, de la restaurante la evenimente si muzee. O alta aplicatie utila este XE Currency, care te ajuta sa realizezi conversii rapide din diverse monede.

Lifestyle

Daca ai nevoie de inspiratie, in orice domeniu, poti incerca aplicatiile Pinterest sau WeHeartit. De la fashion, la decor sau arta, aceste aplicatii sunt o sursa inepuizabila de idei si poze uimitoare.

Fitness

My Fitness Pal este cea mai populara aplicatie de fitness din lume si nu degeaba. Aceasta te ajuta sa iti calculezi caloriile, sa gasesti retete interesante si sa duci un stil de viata sanatos.

Acestea sunt doar o mica parte din aplicatiile care ne pot ajuta in viata de zi cu zi. Daca stii si tu altele, let us know. :)


Articol scris de Adina Ananie

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici