ANDROID P- ce imbunatatiri aduce si care sunt telefoanele care suporta deja varianta Beta

Articol scris de Adina Ananie
Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

In perioada 8-11 mai are loc conferinta Google I/O 2018, iar printre principalele atractii ale conferintei este dezvaluirea noului sistem de operare Android P. Unul dintre cele mai ambitioase update-uri de la Google, promite sa aduca numeroase imbunatatiri, inclusiv includerea Inteligentei Artificiale, care sa eficientizeze experienta.

Iata care sunt cele mai importante aspect pe care noul Android P le aduce:

  • Dashboard: o functie care tine evidenta timpului pe care il petreci utilizand telefonul, cand scrii mesaje, realizezi apeluri sau navighezi pe internet.
  • Notificari: Devenite mai practice. Utilizatorii pot sa raspunda mai usor la mesaje cu cateva texte predefinite sau sa ataseze fotografii.
  • Adaptive Brightness: Utilizeaza Inteligenta Artificiala pentru a determina setarile tale preferate de luminozitate. Astfel, luminozitatea se ajusteaza automat in functie de mediu si activitatile tale.
  • Gesturi noi: Utilizatorii pot sa puna telefonul pe modul silentios doar intorcandu-l
  • Bara de navigare- e acum asemanatoare cu iPhone X, in sensul ca in partea de jos a display-ului este plasata bara de navigare, care cu un swipe up iti va da acces catre aplicatii.
  • Economisirea bateriei: Utilizatorii au posibilitatea de a opta pentru functia de economisire a bateriei de cand procentul acesteia este de 70%.

Pe langa acestea, Android P vine cu numeroase alte functii utile, pe care te las sa le descoperi singur.

Varianta Beta este deja disponibila pentru cateva modele de telefoane:

 Daca esti fericitul posesor al unuia dintre modelele mentionate, ai deja posibilitatea de a instala varianta Beta a noului update. Daca nu, ar trebui sa fii ! :) Gasesti toate modelele de telefoane cu Android AICI.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici