Amazon achizitioneaza compania Americana Ring

Articol scris de Adina Ananie
Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Amazon e o companie in plina dezvoltare si daca inca nu era clar pentru toata lumea acest lucru, vrea sa se impuna pe scena gadget-urilor smart home. Dovada sta faptul ca acestia tocmai au incheiat deal-ul de achizitionare a companiei americane Ring.

Brand-ul Ring il cunoastem cel mai bine pentru soneriile smart, despre care am scris si in acest articol. Sunt sonerii care au rolul de a spori atat siguranta casei, cat si confortul tau. Pe scurt, atunci cand cineva suna la usa, tu poti sa vezi de pe telefon, prin intermediul aplicatiei, cine te cauta. De asemenea, poti sa vezi si de la distanta acest lucru si chiar sa interactionezi cu persoana aflata in dreptul soneriei.

 

Pana in acest moment, cei de la Ring ofereau utilizatorilor posibilitatea de achizitionare a unui abonament pentru a salva inregistrarile si a le revizui in orice moment. De acum, cel mai probabil va exista posibilitatea conectarii cu abonamentul Amazon Prime. Si bineinteles, asteptam integrarea sistemului vocal Alexa. Astfel, daca ai un Echo Show, poti pur si simplu sa-i ceri Alexei sa iti arate cine suna la usa, astfel ca nu mai este nevoie sa faci nici macar minimul efort de a deschide aplicatia. -> vezi video de la final

Detaliile achizitiei nu sunt cunoscute, insa se estimeaza ca brand-ul Ring a fost cumparat cu peste 1 miliard $. De asemenea, se presupune ca lucrurile vor ramane la fel in ceea ce priveste functionarea companiei, in sensul ca productia gadget-urilor va continua. Din declaratiile reprezentantilor ambelor companii, achizitia este o afacere win-win. Pentru Ring, acest pas va avea avantajul de a propulsa produsele in casele mai multor oameni, iar pentru Amazon va fi un pas important in a se impune in domeniul smart home.

Abia asteptam sa vedem cum se va concretiza aceasta achizitie. Pana atunci, incearca selectia noastra de produse Amazon si Ring. Produsele Ring sunt disponibile AICI, iar cele Amazon AICI.

  

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici