ALTERNATIVE PREMIUM

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Pastrand proportiile bunului simt si al gustului personal, credem ca exista smartphone-uri super-performante si extrem de atractive chiar daca nu poarta sigla exclusivista Apple sau marca dominanta in acest moment al coreenilor de la Samsung. Iata o selectie de 5 telefoane inteligente care fac fata cu brio celor doi rasfatati ai presei de specialitate.

 

LENOVO S90

Duel inegal - Inteligenta nativa cu replica

Lenovo S90Faptul ca Lenovo a copiat un model de succes pe piata nu mai reprezinta nicio noutate. Pe de alta parte, avem de a face cu o copie foarte reusita cu specificatii tehnice total diferite fata de iPhone 6. In primul rand, este un smartphone ce ruleaza cu Android KitKat, cu un display ceva mai mic, de 5.0 inch. Sunt mai multe similaritati poate nu tocmai accidentale cu iPhone 6, cum ar fi camera de 8 MP... dar aceasta este camera secundara!!! Lenovo iese la scena deschisa cu display-ul super Amoled de 5”, un procesor Qualcomm Snapdragon 441, Camera de 13 MP si alte delicii tehnice care vin toate la un pret care nu are cum sa nu te incante.

 

LG G FLEX 2

Ecran curbat - Primul smartphone cu ecran flexibil

LG G Flex 2Desi Samsung Galaxy S6 Edge monopolizeaza atentia presei datorita designului inovator, n-ar trebui sa uitam ca LG G Flex 2 este cel putin la fel de spectaculos si inovator. As indrazni sa declar ca este cu un pas inaintea rivalului sau direct. G Flex 2 are cu ce se lauda pe toate planurile, de la design la performante tehnice. Displayul HD de 5.5” P-OLED curbat si flexibil este pur si simplu o opera de arta. Procesorul de 1.5 GHz, Quad-core Snapdragon poate ca nu se remarca in mod deosebit, insa, camera de 13 MP cu stabilizare optica a imaginii dau “greutate” acestui smartphone. Per total, este pur si simplu FABULOS!!!

 

HTC M9

Alter ego - Evolutie la varf de gama

HTC M9 intra in selectia noastra de alternative la ultra-vanatele Samsung Galaxy S6 si iPhone 6, desi uni il vor considera fara drept de apel prima optiune a lor. HTC este o marca ce functioneaza deja ca diferentiator de brand personal la o categorie aparte de persoane. Camera performanta, sunetul de exceptie, designul inspirat vorbesc de la sine. Atuurile HTC M9 sunt atat designul cat si specificatiile tehnice care concureaza de la egal la egal cu orice telefon premium de pe piata in acest moment.

HTC M9  

 

XIAOMI MI NOTE

Fableta Mi - Smartphone 4G LTE

Xiaomi Mi NoteXiaomi urca in clasamentul celor mai performante telefoane inteligente care exista la ora actuala cu MI Note, care, trebuie sa recunoastem, este un produs aspectuos si de foarte buna calitate.  Cu display-ul de 5.7 inch intra in categoria fabletelor si intra in lupta directa cu iPhone 6 Plus. Iata pe scurt  cu ce arsenal este inzestrat acest telefon: Corrning Gorilla Glass 3, Android KitKat, procesor Quad core de 2.5 Ghz Qualcomm Snapdragon 801, 2 camere de 13 respectiv de 4 Mp, micro SD card slot... Dual-sim si cantareste doar 161 g. 

 

 

SONY XPERIA Z3

Smartphone Sony - Varf de gama

Sony Xperia Z3Cu Sony poti fi sigur ca nu doar primesti ceea ce iti doresti, dar iti va depasi intotdeauna asteptarile. Si Xperia Z3 nu face exceptie de la aceasta regula, luand in calcul performantele excelente ale acestui model smartphone premium. Designul ultra-subtire, discret, cu un display generos de de 5.2’ inch, procesor Quad core de 2.5 Ghz Qualcomm Snapdragon 801, micro SD card slot. Exceleaza la capitolul display si camera performanta de 20.7 MP il situeaza in topul celor mai bune modele de smartphone de pe piata. Asteptam cu maxim interes descendentul acestui model, Xperia Z4, anuntat sa iasa la lumina inainte de vacanta de vara.

 

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici