AFLA CUM POTI SA TII HOTII LA DISTANTA

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Stii momentul ala in care stai linistit in pat, te uiti la o emisiune interesanta si dintr-o data auzi soneria de la usa? Si te ridici cu greu si fara chef, doar ca sa descoperi ca e vecina enervanta care a venit sa iti livreze ultimele barfe. Era bine sa stii cine e la usa, ca sa poti sa te prefaci ca nu e nimeni acasa, nu? Ei bine, acum poti, datorita soneriei inteligente Ring.

Aceasta a fost conceputa cu scopul de a fi un dispozitiv multifunctional, care sa iti usureze viata si in acelasi timp sa ofere un plus de protectie proprietatii tale. O sa iti explic cum functioneaza. O instalezi rapid la usa si o conectezi la smartphone prin intermediul aplicatiei. De fiecare data cand cineva apasa soneria, tu vei primi alerta direct pe telefon si poti sa vezi exact cine e, sa raspunzi si sa comunici cu persoana respectiva.

Te intrebi cum anume ajuta soneria la protectia casei? E simplu. Un posibil intrus va dori intotdeauna sa se asigure ca nu e nimeni acasa atunci cand vrea el sa patrunda. Cum isi da seama de asta ? Suna la usa. Ei bine, va avea o surpriza, pt ca tu poti sa raspunzi la apelul Ring de oriunde ai fi. Acest lucru va oferi impresia ca esti in casa, chiar daca tu esti la birou sau oriunde altundeva. Avantajul este ca tu poti sa vezi cine e la usa, insa ei nu pot sa te vada pe tine.

Asadar, cand un hot deghizat intr-o persoana care colecteaza fonduri pentru un caz caritabil suna la usa ta, tu poti sa-i complimentezi infatisarea : « Frumoase tatuaje ! »  si apoi sa-i spui ca nu ai timp pentru o discutie. Nu va banui ca tu discuti cu el dintr-un restaurant….din alt judet. 

Protectia casei e un subiect de maxima importanta pentru fiecare dintre noi si ne-am dori sa fim in permanenta informati cu ceea ce se intampla acasa atunci cand suntem plecati. Camera incorporata in soneria Ring detecteaza orice miscare, astfel ca vei putea supraveghea intrarea in casa non-stop.
Asadar, soneria Ring indeplineste o functie dubla: de sporire a comfortului tau si de protectie a casei.
Te-am convins?

Gasesti soneria AICI. 

Articol scris de: Adina Ananie

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici