5 moduri in care poti sa o folosesti pe Alexa la birou

Articol scris de Adina Ananie
Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Cum adica cine e Alexa? E cel mai simpatic asistent vocal al momentului, dezvoltat de catre cei de la Amazon. O gasesti acum in boxele Amazon Echo si isi extinde in fiecare zi capacitatile, astfel incat sa poata sa iti organizeze complet programul. Despre Alexa am mai discutat si in acest articol, dar acum vreau sa iti prezint cateva moduri in care poti folosi inteligenta Alexei pentru o mai buna productivitate la birou:

Organizarea mail-urilor

Alexa iti poate organiza mail-urile primite, sortandu-le dupa relevanta, sau stergand spam-urile. De asemenea, poate chiar sa trimita raspunsuri. Astfel, vei economisi mult timp si vei putea sa te concentrezi pe acel proiect pe care il tot amanai.

Organizarea programului

Alexa iti sincronizeaza notitele de pe mai multe dispozitive si iti aduce aminte atunci cand ai programare la doctor, o sedinta importanta sau programare la coafor. Asta ca sa nu lipsesti niciodata de la lucrurile pe care le-ai planificat. Poti oricand sa o intrebi pe Alexa daca ai ceva in program azi si poti sa adaugi oricand iti amintesti lucruri noi in calendar.

Calcule

Oricat de multe note de 10 ai fi avut la matematica in liceu, se intampla sa ai nevoie de putin ajutor la calcule, nu-i asa? Oricand ai nevoie de un raspuns rapid, intreab-o pe Alexa si ea iti va raspunde instant.

Traduceri

Alexa e foarte priceputa si la traduceri, astfel ca poate traduce fraze din engleza in peste 36 de limbi diferite. Iti va rosti raspicat traducerea, ca tu sa inveti si cum sa o pronunti. Intr-o sedinta cu persoane din alte tari, o astfel de functie este extrem de bine-venita.

Atmosfera

Biroul e pentru multi dintre noi a doua casa si locul in care ne petrecem cele mai multe ore din zi. De aceea, vrem sa fie cat mai placut, iar muzica joaca un rol important aici. Alexa este integrata in boxa Amazon Echo, care livreaza un sunet clar si suficient de puternic incat sa bine-dispuna toti colegii. O muzica ritmata va va da energie pentru a incheia toate proiectele cu succes.

Tehnologia evolueaza constant, ar fi pacat sa nu tii pasul cu ea. Nu doar pentru ca iti simplifica viata, dar pentru ca te ajuta sa fii mai productiv. Alexa e exemplul perfect, care demonstreaza ca asistentul perfect nici macar nu are nevoie de un salariu. 

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici