5 GADGETURI PENTRU O CASA INTELIGENTA

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Suntem in perioada in care tehnologia avanseaza cu pasi repezi, toate dispozitivele primind cat mai multe functionalitati pentru a ne usura viata.Conceptul Internet of Things, numit si Internetul Viitorului despre care am povestit intr-un articol anterior se extinde din ce in ce mai mult in viata noastra de zi cu zi si in acest articol am sa va prezint 5  gadget-uri cu care puteti sa ii surprindeti pe cei dragi care isi doresc o casa inteligenta:

 1.Sengled Pulse: Bec LED cu Difuzor

Acest bec LED, conceput de compania Sengled este ideal pentru cei care vor sa isi ilumineze casa intr-un mod inteligent si placut in acelasi timp. In cadrul aplicatiei poti sa reglezi intensitatea luminii, sa aplici unele efecte acesteia si sa asculti muzica ta favorita cu ajutorul difuzorului incorporat in bec. Si toate acestea printr-o simpla conectare a telefonului prin bluetooth. Aplicatia este disponibila atat pe Google Play, cat si AppStore deci nu vor fi probleme de incompatibilitate.

Mai multe informatii despre Sengled poti gasi AICI.

2.Orvibo Kepler – Detector de gaz si monoxid de carbon

Detectorul de gaz de la Orvibo te protejeaza de scurgerile periculoase de gaz si monoxid de carbon. Acesta ofera monitorizare activa, o portabilitate crescuta si cu ajutorul aplicatiei prin care il configurezi primesti notificari de tip push-up in cazul in care acesta detecteaza scurgeri de gaz. Device-ul are incorporat un acumulator, fapt care avantajeaza utilizatorul fiind un device de control portabil pentru a verifica intreaga locuinta. Click aici pentru produs.

3.MiPow PlayBulb Garden

Becul PlayBulb Garden este accesoriul ideal pentru gradita si imprejurimile casei tale. El se incarca cu ajutorul energiei solare si acumulatorul ii ofera o autonomie de pana la 20 de ore de iluminare continua. Datorita senzorului de luminca incorporat, acesta porneste seara si odata cu rasaritul soarelui iese din functiune. Cu standardul IP56 nu trebuie sa iti faci griji pentru conditiile meteo nefavorabile. Instaland aplicatia PlayBulbX te poti juca cu diferite efecte si culori, astfel dand viata gradinii tale. Intra aici pentru produsul dorit.

 4.Telecomanda inteligenta wireless Orvibo

Acesta telecomanda inteligenta este un dispozitiv cu ajutorul caruia, prin intermediul smartphone-ului tau, poti controla televizorul, combina muzicala, home cinema-ul, iluminatul, aerul conditionat si alte dispozitive electronice. Cum ? Orvibo memoreaza semnalul IR al telecomenzii tale pentru oricare functie. E simplu, selectezi telecomanda dorita pe smartphone-ul tau, desemnezi butonul pe care vrei sa il configurezi si cu ajutorul telecomenzii indreptate spre Orvibo acesta memoreaza semnalul respectiv. La solicitarea ta de pe smartphone, acesta reproduce acel semnal. Click aici pentru a ajunge la produsul dorit.

5.Priza inteligenta wireless de la Orvibo:

 Gratie acestei prize inteligente nu va mai trebui sa iti faci griji ca ai uitat sa opresti un   cand ai plecat de acasa. Acesta ramane mereu conectat la reteaua de Wi-Fi din pentru a-ti oferi posibilitatea de a programa pornirea sau oprirea unui dispozitiv electronic prin folosirea smartphone-ului, oriunde te-ai afla. Toate acestea printr-o aplicatie super intuitiva care poate fi descarcata de pe Google Play/AppStore. Click aici pentru a cumpara produsul dorit.

 

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici