5 BENEFICII ALE BRATARILOR FITNESS

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Esti hotarat sa faci mai multe exercitii pentru a avea o conditie fizica de invidiat? Bratara fitness este accesoriul care intr-adevar va imbunatati starea ta si te va ajuta sa ramai mereu motivat.

Disponibile intr-o gama variata de modele si culori, bratarile fitness au fost proiectate pentru cei care doresc sa mentina un stil de viata sanatos. Practice si inteligente, bratarile fitness monitorizeaza activitatile zilnice cum ar fi:  pasii facuti, distanta parcursa, caloriile arse, bataile inimii, durata activitatilor precum si calitatea somnului. Pe langa caracteristicile sale tehnice, bratarile fitness ofera si o multime de beneficii, mentionand mai jos doar 5 dintre acestea.

1.Antrenamente eficiente

Definitia antrenamentelor eficiente este: realizarea exercitiilor fizice cu un efort minim si productivitate maxima. Nu ar fi frumos daca toate antrenamentele ar fi eficiente? Acest lucru este posibil atunci cand utilizati o bratara fitness. Tracker-ul iti ofera informatii detaliate despre activitatea ta si te ajuta sa iti indeplinesti obiectivele personale. Scopul bratarilor fitness este de a imbunatati continuu antrenamentele. Avand un antrenament mai eficient inseamna ca veti atinge obiectivele mult mai rapid.

 

2.Motivatie

Toata lumea are nevoie de o motivatie la un moment dat in viata lor, in special atunci cand trebuie dus la bun sfarsit un antrenament fitness. Bratara fitness poate fi propria ta sursa de motivatie. Aceasta te motiveaza sa fii mai activ si te stimuleaza pe toate perioada antrenamentului.

 

3.Date stocate

Aproape fiecare bratara fitness de pe piata poate stoca datele rezultate in urma antrenamentelor. Unele dintre acestea va ofera posibilitatea de a incarca datele si rezultate personale pe computer. Aceasta optiune ofera un avantaj imens pentru formare, astfel veti putea vizualiza si compara rezultatele anterioare cu cele actuale. Puteti  utiliza aceste date pentru a planifica si a imbunatati antrenamentele viitoare sau pentru a observa evolutia personala.

4.Precizie

In ciuda dimensiunilor sale mici, bratara fitness este extrem de precisa. Folosind un tracker fitness atunci cand te antrenezi, vei putea sa te bucuri de progresele inregistrate. Bratarile fitness tin o evidenta exacta a tuturor sesiunilor de antrenament si te indeamna sa adopti un stil de viata sanatos.

5.Monitorizarea somnului

Calitatea somnului poate afecta totul incepand de la metabolism, pofta de mancare, energie, starea de spirit si siguranta. Multe bratari fitness pot urmari calitatea somnului. Acestea nu va arata doar durata somnului ci si calitatea acestuia. Iti vor arata cat de mult ai dormit si de cate ori te-ai trezit astfel incat sa iti dai seama ce trebuie sa faci ca se te odihnesti mai bine.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici