3 boxe cool pentru petrecerile in aer liber

Articol scris de Adina Ananie
Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Iubim vara pentru multe motive, iar petrecerile in aer liber sunt cu siguranta in topul acestora. Ne plac pentru ca ne intalnim cu prieteni dragi, pentru senzatia de libertate pe care ne-o ofera si pentru ca ne fac sa ne simtim tineri si rebeli, indiferent de ceea ce indica CNP-ul. Pentru a garanta succesul unei petreceri, ai nevoie de o boxa portabila puternica. Iata care sunt sugestiile noastre!

1. Logitech Wonderboom

E mica, dar nu te lasa pacalit de asta. Boxa Logitech Wonderboom este o mica minune capabila sa propage un sunet clar si un bas puternic. Se conecteaza prin Bluetooth, pe o distanta de pana la 33m, iar pentru a dubla distractia, te poti conecta la doua boxe in acelasi timp. Eu mi-o imaginez in contextul unei petreceri la piscina, cu cativa prieteni apropiati, iar cu bateria care rezista pana la 10 ore, aveti intreaga zi la dispozitie sa va bucurati de muzica preferata. Si ca sa intelegi mai bine de ce am mentionat de piscina: boxa Wonderboom e rezistenta la apa, pe bune. Adica poti sa te arunci cu ea in piscina, sa o iei la dus sau la plaja. Rezista pana la 30 de minute daca e scufundata in apa de 1 metru, dar daca o arunci in piscina sa stii ca va pluti fara probleme. S-a murdarit? Nu-i nimic, o poti spala si daca cumva o scapi pe jos, sa stii ca rezista la o cazatura de la 1,5 m fara probleme. Ti-am zis ca e o mica minune. Modelele Wonderboom au si cel mai cool design pe care l-am intalnit vreodata la o boxa!

2. Bose Soundlink Revolve Plus

Pe ea mi-o imaginez la un picnic, intr-o poienita. O iei de manerul atasat si o duci cu tine oriunde doresti. E vorba de boxa Bose Soundlink Revolve +, construita special pentru outdoors.

 

Propaga un sunet 360, extrem de puternic si clar, acel gen de sunet care iti trezeste emotii instant. Bateria sa rezista pana la 16 ore! Iar un detaliu extrem de eficient e faptul ca poti accesa Siri sau Google Now cu o simpla apasare de buton pe boxa. Cei de la Bose spun ca ei stiu ca nu suntem perfecti. Ne impiedicam, scapam lucruri pe jos, le aruncam in mod neglijent unde apucam. De aceea, boxa lor rezista celor mai dure tratamente. In plus are si certificarea IPX4, ceea ce inseamna ca daca te prinde ploaia la picnic, boxa nu se va strica.

3. JBL Xtreme

Pentru cazuri โ€žextremeโ€, adica un party wild, apeleaza cu incredere la JBL Xtreme. Este o boxa mai masiva fata de modelele precedente si este si foarte galagioasa. Are patru transductori si un bas care iti va trezi vecinii. Se pot conecta pana la 3 telefoane sau tablete la boxa, daca vreti sa puneti muzica pe rand, astfel incat fiecare sa fie fericit. Bineinteles, boxa este rezistenta la ploaie si stropi de apa, dar nu este recomandat sa o scufunzi. Are o baterie uriasa, de 10.000 mAh, care rezista pana la 15 ore de redare audio si cu un cablu USB o poti folosi chiar pentru a-ti incarca telefonul.

Daca problema muzicii am rezolvat-o, poate sa inceapa distractia. Fie ca vara asta sa fie cea mai FUN dintre toate!

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici