THULE Troller Laptop Crossover
Produs nou, sigilat

THULE Troller Laptop Crossover

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 12.5 puncte = 12.5 lei (cashback)
Descriere produs

Fii pregatit sa cuceresti lumea alaturi de trollerul Crossover de la Thule. Acesta are o capacitate de 87 de litri si este compartimentat astfel incat sa iti fie usor sa transporti toate dispozitivele si lucrurile personale. Thule aduce o serie de imbunatatiri tehnice, care transforma acest troller in accesoriul ideal pentru calatorii. Rotile supra-dimensionate si manerul telescopic V-Tubing asigura rezistenta in folosire pentru o durata lunga de timp.

Trollerul are un compartiment Safe Zone, rezistent la socuri, in care poti pastra in siguranta gadget-urile tale, ochelarii sau orice alt echipament fragil. Acest compartiment poate fi incuiat si chiar indepartat din troller, pentru extra-spatiu. Compartimentul principal este impartit astfel incat sa poti separa lucrurile murdare de cele curate, cele uscate de cele ude etc. Carcasa din aluminiu si materialul rezistent la apa au creat un troller durabil si in acelasi timp usor. Dimensiunile sale sunt 74 x 41 x 40 cm, astfel ca vei avea suficient spatiu pentru toate lucrurile dar in acelasi timp nu va fi prea greu de transportat.

Pentru a calatori in jurul lumii ai nevoie de un echipament corespunzator, iar trollerul Thule Crossover va deveni partnereul tau de nadejde in fiecare aventura.

  • Cod MemoX: 148296
  • Cod Producator: TCRD2
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Capacity: 87 L
  • Weight: 4.3 kg
  • Dimensions: 74 x 41 x 40 cm 

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota