LIQUID ARMOR Folie De Protectie Protectie Lichida Protectie Lichida Universala 5ml Anti-Zgarieturi Pentru Ecran + Servetel Curatare
Produs nou, sigilat

LIQUID ARMOR Folie De Protectie Protectie Lichida Protectie Lichida Universala 5ml Anti-Zgarieturi Pentru Ecran + Servetel Curatare

Produs nou, sigilat
Achita acest produs cu cardul bancar si primesti un cadou GRATUIT la alegere in cosul de cumparaturi!
Descriere produs

Liquid Armor este un lichid-gel invizibil care protejeaza ecranele de sticla ale smartphone-urilor si tabletelor de zgarieturi.

Principiul de functionare este simplu: nanoparticulele reactioneaza cu moleculele sticlei si acopera neregularitatile invizibile. Cu cat o suprafata este mai neteda, cu atat mai greu se va zgaria.

Liquid Armor intareste sticla. Eficacitatea sa a fost dovedita stiintific, dar totusi nu constituie o bariera indestructibila. Este necesar sa aplici din nou lichidul cat de des posibil, de preferat la fiecare 3-4 luni.

Se aplica foarte usor, in cateva secunde, prin trecerea carpei umezite cu Liquid Amor pe ecranul smartphone-ului sau tabletei de jos in sus, intr-o singura directie. Apoi trebuie doar sa o lasi sa se usuce timp de cateva ore, tocmai de aceea ar fi ideal sa aplici lichidul inainte sa mergi la somn. Urmatoarea zi petele ramase pot fi indepartate utilizand carpa din microfibra.

Cu un grad de protectie de doua ori mai ridicat decat foliile de protectie traditionale, lichidul nu afecteaza luminozitatea ecranului sau proprietatile tactile ale acestuia. Ecranul dispozitivului tau va fi perfect protejat de praf si zgarieturi. Este potrivit pentru orice dispozitiv cu ecran de sticla, beneficiul major fiind ca se poate aplica indiferent de marimea ecranului.

  • Cod MemoX: 140425
  • Cod EAN: 8557099003013
  • Cod Producator: LA50SP
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota