Transport Gratuit la toate comenzile achitate online cu card bancar
QuickmobileHome / Accesorii / Audio / Casti Wireless Backbeat Go 3 + Husa De Incarcare Albastru
NOU

Plantronics
Casti Wireless Backbeat Go 3 + Husa De Incarcare Albastru

Accesoriu

NOU
Casti Wireless Backbeat Go 3 + Husa De Incarcare Albastru

  • Cod MemoX 148825

639.90

Lei

TVA inclus
Garantie inclusa
2 ani
Disponibil la furnizor Livrare 08 - 15 Martie
Transport gratuit
Adauga la favorite

Plantronics aduce un nou set de casti wireless, Backbeat Go 3, la pachet cu o husa de incarcare. Bazandu-se pe ideea ca muzica trebuie sa te elibereze, nu sa te limiteze, castile Backbeat 3 iti ofera cea mai buna experienta audio, fara cabluri deranjante. Acestea se conecteaza prin Bluetooth la o gama larga de dispozitive, inclusiv Apple si Android.

Difuzoarele redau sunete de inalta rezolutie iar elementele intraauriculare blocheaza sunetele din exterior pentru a-ti oferi o experienta premium. Protectia nano P2i protejeaza castile de ploaie, umiditate si transpiratie iar butoanele de control te ajuta sa ajustezi volumul, sa raspunzi la apeluri sau sa schimbi melodiile. Te poti bucura de 6 ore si jumatate de redare non-stop a muzicii, iar husa de incarcare iti ofera pana la 13 extra ore de baterie.

 LED-urile incorporate in husa indica gradul de incarcare atat a acesteia cat si a castilor. Cablul plat este extrem de discret si nu se incalceste, asezandu-se perfect in spatele gulerului. Bucura-te de muzica favorita sau raspunde la apeluri oriunde te-ai afla alaturi de castile Backbeat 3.