Casti Audio The Brass In Ear Auriu
Produs nou, sigilat

Casti Audio The Brass In Ear Auriu

Produs nou, sigilat
Achita acest produs cu cardul bancar si primesti un cadou GRATUIT la alegere in cosul de cumparaturi!
Descriere produs

Castile audio The Brass de la Sony sunt accesoriul care combina sunetul profesional cu eleganta desavarsita. Alama este un metal recunoscut pentru capacitatea de a estompa vibratiile nedorite, acesta fiind materialul utilizat pentru carcasa castilor, cu scopul de a minimiza distorsiunile. De asemenea, tuburile sunt realizate tot din alama si au un diametru interior cu 15% mai mare decat al castilor conventionale, care asigura o stabilitate sporita a sunetului. Sensibilitatea ultra-ridicata iti permite sa dai volumul la maxim fara a pierde din claritate.

Aceste casti au o mufa jack de 3.5 mm, fiind compatibile cu o gama larga de dispozitive. Pentru a personaliza si mai mult experienta muzicala, descarca aplicatia Sony Smartkey, disponibila in App Store si Google Play. Astfel, vei putea personaliza butonul de control atasat pentru a reda/opri muzica, pentru a regla volumul sau pentru a raspunde la apeluri.

Castile sunt concepute pentru a asigura o auditie cat mai placuta, astfel ca elementele auriculare sunt hibride, fiind realizate din silicon dur pentru durabilitate si silicon moale pentru confort. Elementele intraauriculare sunt disponibile in patru marimi, pentru a se potrivi perfect si a asigura o fixare puternica. Alama ofera o nota de eleganta acestor casti, care au un design modern si minimalist.

  • Cod MemoX: 148416
  • Cod Producator: MDR-EX650PT
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota