Sony SmartBand Wireless Bratara Fitness Alb
Produs nou, sigilat

Sony SmartBand Wireless Bratara Fitness Alb

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 1.8 puncte = 1.8 lei (cashback)
Descriere produs
Bratara Fitness Smartband de la Sony un gadget deosebit, extrem de util. Cu ajutorul acestei bratari poti initia si primi apeluri direct la incheietura mainii. Cand primesti un apel, apesi o data pentru a raspunde fara a mai fi nevoie sa scoti smartphone-ul tau din buzunar. Pe display poti veda si deschide mesaje si notificari. Bratara iti ofera informatii despre activitatile fizice depuse si poti urmari progresele zilnice. Aceasta se conecteaza la dispozitivele mobile prin intermediul Bluetooth-ului, fiind compatibila cu dispozitivele care ruleaza Android 4.4 sau mai nou. Este, de asemenea, rezistenta la apa (IP68).
  • Cod MemoX: 127607
  • Cod EAN: 7311271504504
  • Cod Producator: SWR30
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv limba chineza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Specificatii

 

TECH SPECS

  • DISPLAY1.4” black and white E ink display 296x128. 192 dpi
  • DIMENSIONSWidth: 23.5 mm Thickness: 9.5 mm
  • WEIGHT24 g
  • SENSORSAccelerometer Altimeter
  • BATTERY70 mAh battery
  • BATTERY LIFEUp to three days usage.
  • WATER RESISTANTDepth 1.5 m. IP68 rated

COMPATIBILITY

  • SMARTPHONES AND TABLETSThe SmartBand Talk SWR30 and Lifelog Android™ app are optimised for devices running Android™ 4.4 and later.

BLUETOOTH

  • TYPEBluetooth® 3.0

Review-uri (6 review-uri)


Ratingul general al produsului

4.5 (6 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Farczadi
17 March 2020
Sony SmartBand Wireless Bratara Fitness Alb
Un smartband/smartwatch foarte bun

Face exact ce scrie in descriere, si o face bine. Monitorizeaza foarte bine activitatea,, arata vremea, ora, data, are functie de convorbire (se poate raspunde si vorbi la el, respectiv se poate adauga un nr favorit care poate fi apelat de pe telefon), notificari pentru aplicatiile de mesagerie (sms, whatsapp, fb messenger etc.), countdown si stopwatch, functie de Find my Phone, etc. Ecranul e-ink este superb, arata foarte bine si este citet (atentie, nu este iluminat, nu se vede pe intuneric). Bateria se incarca in 30 min complet si tine 4zile la utilizare medie spre intensa. Ceasul este cam lung, pe o mana subtire, de femeie nu prea sta bine, dar pe o mana groasa arata bine si este comfortabil.


Sandu
13 March 2020
Sony SmartBand Wireless Bratara Fitness Alb
Recomand

Este exact ceea ce imi doream, toate caracteristicile mentionate in anunt ii apartin in totalitate, recomand


Alin
13 March 2020
Sony SmartBand Wireless Bratara Fitness Alb
Merita

Am folosit-o si la bazin, este rezistenta la apa, toate merg foarte bine si fiecare activitate imi este detectata intr-un mod foarte real


dan adrian
26 June 2019
Sony SmartBand Wireless Bratara Fitness Alb

Sunt vechi fan al display-urilor e-ink (posesor de Kindle). Simțeam nevoia unui ceas la plaja. Am ales varianta albă pentru a nu se încinge de la soare. Display-ul e superb, vizibil oricând în lumina soarelui, un pic de glare cauzat de gemulețul glossy, care se și zgârie ușor - poate găsesc o folie de sticlă. Handsfree-ul e grozav. Voice control nu prea, neavând acces deplin la aplicația google ( nu vorbești propriu-zis cu asistentul Google prin Ok Google , ci cu o variantă limitată la câteva comenzi prestabilite). Nu sunt deloc preocupat de număratul pașilor și nici vreun maniac fitness (nici nu are alte funcții fitness în afară de pedometru). Un pic dificil de pus la mână. Rezistent la apa nesărată. Perfect ca ceas și handsfree de piscină


Mihai
25 May 2019
Sony SmartBand Wireless Bratara Fitness Alb
Mi-a depasit asteptarile

L-am achizitionat recent si sunt multumit de faptul ca poate efectua apeluri si trimite mesaje prin comanda vocala. Bateria tine 9 ore daca in tot acest timp esti intr-un apel (cazuri extreme) si 2-2,5 zile daca o utilizezi pentru apeluri scurte, monitorizare pasi/alergare/somn si nu e conectata in continuu la bluetooth. Se incarca in 15 -20 min de la 5% la 100%. Este foarte folositoare daca vorbesti la telefon in timp ce conduci. Poate fi legata cu multe aplicatii.


Gheorghe Catalin
2 February 2018
Sony SmartBand Wireless Bratara Fitness Alb
Marfa de calitate : solida si functionala

Are sotia una de culoare neagra, sh si este impecabila : cea mai puternica vibratie din ceea ce exista pe piata, calitate apel ( cu mîna atîrnînd pe linga corp cel care te asculta te aude perfect iar difuzorul este puternic)


Doar Android!
Popescu Valentin 7 April 2018