HUAWEI Bratara Fitness Honor Band 4 Running Edition Verde
Produs nou, sigilat

HUAWEI Bratara Fitness Honor Band 4 Running Edition Verde

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 1 puncte = 1 lei (cashback)
Descriere produs
Huawei Honor Band 4 Running Edition este o bratara fitness special conceputa pentru ca tu sa obtii o conditie fizica de zile mari.

Huawei Honor Band 4 Running Edition este cel mai potrivit si mai performant gadget daca vorbim de alergat, deoarece acesta este dezvoltat cu un sistem de senzori pe 6 axe si un algoritm special dezvoltat, care sa iti ofere date exacte si precise legate de activitatea ta fizica.

Daca la toate cele mentionate pana acum mai adaugam modul Foot Mode si sistemul de monitorizare al posturii corpului in timpul alergatului, vom afla ca aceste functii iti vor putea imbunatati si creste cu pana la 95% distanta alergata, reducand cantitatea de energie pierduta survenita in urma unei posturi incorecte.

Wrist Mode este modul responsabil cu notificarea ta in legatura cu apelurile sau mesajele primite, pasii efectuati sau alarmele matinale. De asemenea, tot acest mod va fi cel care iti va aminti nivelul sedentarismului sau al activitatilor fizice desfasurate.

Pentru a schimba cele doua moduri nu este nevoie decat sa atasezi bratara fitness fie pe incheietura mainii tale, fie pe adidasii tai de alergat.

Bratara fitness in modul stand-by poate rezista pana la 21 de zile cu doar o singura incarcare, insa nici incarcarea completa a dispozitivului nu iti va rapi mult timp, doar 1.5 ore. Gadgetul este compatibil atat cu sistemul Android, cat si cu cel iOS.

Designul minimalist,  dar si functiile de ultima generatie cu care este dezvoltat acest dispozitiv, te vor convinge din prima secunda.
  • Cod MemoX: 200884
  • Cod EAN: 6901443266067
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv limba chineza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Specificatii

General 

  • Built-in Chip Type: Honor Chip
  • Bluetooth Version: V4.2

Functions

  • Bluetooth Sync: Phone call reminder, Message push
  • Health Tracker: Calorie consumption, Sedentary reminder, Sleep monitor
  • Other Functions: Time, Alarm
  • Alert Type: Vibration

Display

  • Screen Type: 0.5 Inch OLED
  • Operating Method: Touch Screen

Battery

  • Type: Lithium-polymer
  • Capacity: 77mah
  • Charging Time: 1.5 hour
  • Standby Time: 21 Days

Features

  • APP Name: Huawei Wear
  • Compatible OS: Android, iOS
  • Compatability: Android 4.4 / iOS 8.0 and above systems

Review-uri (4 review-uri)


Ratingul general al produsului

5 (4 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Mihai
15 April 2020
HUAWEI Bratara Fitness Honor Band 4 Running Edition Verde

Totul ok la livrare. Functioneaza foarte bine.


Alin
24 March 2020
HUAWEI Bratara Fitness Honor Band 4 Running Edition Verde

Monitorizeaza activitatile facute, primesc notificare de la apeluri mesaje, foarte buna la acest pret


Viorica
22 January 2020
HUAWEI Bratara Fitness Honor Band 4 Running Edition Verde
Excelent

Foarte incantata de noua jucarie!


Cinca
27 September 2019
HUAWEI Bratara Fitness Honor Band 4 Running Edition Verde
Excelenta

Cu o autonomie mare si o incarcare rapida si facila, este produsul ideal pentru a-ti monitoriza somnul, pasii, mersul pe bicicleta, starea de repaus, ora si data, etc. Are o autonomie de 18 zile cu notificarile pornite. Acum tin telefonul pe silentios, iar bratara imi vibreaza la fiecare solicitare a acestuia: apeluri, sms, whatapp, etc. Daca ar fi monitorizat si pulsul, merita 7 stele. O recomand cu mare incredere! A ....si am uitat: am facut dus pe proprie raspundere, iar bratara functioneaza perfect.