SENSORWAKE Ceas Desteptator Cu Alarma Olfactiva Alb
Produs nou, sigilat

SENSORWAKE Ceas Desteptator Cu Alarma Olfactiva Alb

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 5 puncte = 5 lei (cashback)
Descriere produs

Sensorwake este un ceas desteptator care iti va imbunatati diminetile, trezindu-te intr-un mod original. Aparatul functioneaza alaturi de capsule aromate interschimbabile, care elibereaza treptat, pe o perioada de doua minute, aroma ta preferata.

Aceste capsule sunt alese atent, pentru a-ti stimula simturile si a te face sa te ridici din pat fresh si cu zambetul pe buze. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa introduci in aparat capsula dorita, cu o seara inainte, iar aceasta va elibera aroma la ora la care este setata alarma. Fiecare capsula poate fi folosita pentru 30 de treziri. Nu trebuie sa iti faci griji ca nu te vei trezi datorita mirosului, daca dupa 3 minute aroma aleasa nu a reusit sa te trezeasca, o alarma sonora se declanseaza automat.

Setarile privind ora sau programarea alarmei se realizeaza cu ajutorul butoanelor de control, situate in partea superioara a ceasului. Bazandu-se pe legatura dovedita stiintific dintre miros si emotii, ceasul desteptator olfactiv Sensorwake a revolutionat modul in care oamenii se trezesc.

Poti uita de alarmele galagioase care te trezesc intr-un mod brutal. Cu Sensorwake vei fi trezit de o aroma intensa de cafea, croissant sau ciocolata, pentru a-ti incepe ziua in cel mai placut mod posibil.

  • Cod MemoX: 136714
  • Cod Producator: AL_CLK01
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota