Galaxy gear smartwatch auriu
Produs nou, sigilat

Galaxy gear smartwatch auriu

Produs nou, sigilat
Achita acest produs cu cardul bancar si primesti un cadou GRATUIT la alegere in cosul de cumparaturi!
Descriere produs
Bucura-te de un design stylish si monitorizeaza-ti telefonul dintr-o privire, controleaza-ti dispozitivul cu vocea si efectueaza apeluri hands-free, vezi mesajele de pe telefon automat de indata ce acestea apar, fa capturi foto, video si audio oriunde te-ai afla. Merge perfect cu Samsung Galaxy Note 3. Fii mai liber cu ceasul Samsung Galaxy Gear. Acest dispozitiv stylish se conecteaza la smartphone-ul tau Samsung pentru a-ti face viata mai usoara cand te afli pe drum. Cu Samsung Galaxy Gear la incheietura ta iti poti controla telefonul, poti apela si poti raspunde la apeluri, poti viziona mesajele si multe altele. Poti sa raspunzi la apeluri sau sa apelezi tu persoanele din agenda ta. Se afla in mod convenabil mereu la indemana atunci cand ai nevoie de el. Cand primesti notificarea unui mesaj pe Galaxy Gear, poti scoate Note 3-ul si acesta va afisa automat intregul mesaj pe ecranul sau mare. Surprinde poza perfecta la momentul perfect. Nu mai e nevoie sa pierzi vremea cu camera telefonului. Fa o poza rapida sau o filmare cu ajutorul camerei din Samsung Galaxy Gear - se afla tot timpul la indemana. Dupa aceasta poti partaja poza instantaneu pe retelele sociale preferate. Galaxy Gear este construit astfel incat sa raspunda la atingerile tale sau la vocea ta oricand. Tehnlogia sofisticata S Voice te ajuta cand esti ocupat permitandu-ti sa creezi programari si sa verifici mesajele instant. Tot ce trebuie sa faci e sa ii vorbesti ceasului. Comenzi: Call, Contact, Schedule, Task, Alarm, Clock, Timer, Application, Messages, Weather, Help. Este foarte usor sa iti iei o notita rapida cu Samsung Galaxy Gear. Nu e nevoie sa scrii ceva. Nici macar nu trebuie sa scoti telefonul din buzunar sau din geanta. Trebuie doar sa ii spui tot ce vrei sa tina minte si iti va crea o notita pe care o poti accesa mai tarziu.
  • Cod MemoX: 78296
  • Cod Producator: V700
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv limba chineza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota