Galaxy gear 2 neo r381 negru
Produs nou, sigilat

Galaxy gear 2 neo r381 negru

Produs nou, sigilat
Achita acest produs cu cardul bancar si primesti un cadou GRATUIT la alegere in cosul de cumparaturi!
Descriere produs
Bucura-te de un design elegant si monitorizeaza-ti telefonul dintr-o privire. Controleaza-ti dispozitivul cu vocea si efectueaza apeluri hands-free. Cu functia Voice Command, Gear 2 NEO iti permite preluarea convorbirilor telefonice direct de la incheietura mainii, sa raspuns la sms-urile primite, sa verifici emailul, toate acestea pe un display clar de 1.63-inch Super AMOLED. Poti asculta oricand si oriunde playlistul tau preferat, fie ca ai cu tine castile sau nu. Designul elegant permite schimbarea curelei cu una de alta culoare, pentru a se asorta perfect cu tinuta. Samsung Gear 2 Neo ofera informatii personalizate in timp real cu privire la progresul si rezultatele antrenamentelor tale. Iti recomanda urmatorul antrenament adaptat in functie de nevoile individuale. Este rezistent la apa, intemperii si praf. WatchON, cu ajutorul IR LED, transforma smartwatch-ul intr-o telecomanda performanta pentru Smart-TV-ul tau sau pentru sistemele de boxe compatibile.
  • Cod MemoX: 96037
  • Cod Producator: R381
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv limba chineza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota