OREGON Bratara Fitness Waterproof 10 metri Negru
Produs nou, sigilat

OREGON Bratara Fitness Waterproof 10 metri Negru

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 1.62 puncte = 1.62 lei (cashback)
Descriere produs
Monitorizarea activitatilor zilnice nu a fost niciodata mai usoara! Bratara fitness Oregon monitorizeaza pasii facuti, distanta parcursa si caloriile arse timp de 24 de ore pe zi. Aceasta monitorizeaza inclusiv calitatea somnului pe timpul noptii. Bratara este compatibila cu dispozitivele iPhone, iPod si iPad incepand cu versiunea 5.0 sau telefoanele cu sistem Android 4.3 si versiunea ulterioara. Bratara Oregon poate inregistra intreaga activitate pe o perioada de pana la 14 zile si poate fi scufundata in apa pana la o adancime de 10 m. Ledul incorporat are 4 culori disponibile, care reflecta nivelul tau de activitate: rosu - inactivitate, galben - activitate redusa, verde - activitate moderata, albastru - obiectiv atins. Designul elegant, unisex, performantele sale si caracteristicile tehnice fac din OREGON BRATARA FITNESS un gadget de ultima ora. Descarca pe telefon aplicatia "OS Dynamo" de pe Google Play sau App Store pentru a putea face conexiunea intre cele doua dispozitive. Asigura-te ca bluetooth-ul este pornit pentru a putea conecta cu usurinta bratara Oregon la telefonul tau.
  • Cod MemoX: 87739
  • Cod Producator: PE128
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv limba chineza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Specificatii

  • Daily activity tracking, including steps, distance travelled and calories burned
  • Nightly sleep tracking, including rest time and actual sleep time
  • Compatible with iPhone. ipod Touch (5th gen), and iPad (3rd gen)/ Android 4.3 or above
  • Stores 14 days of data
  • 4 color activity level LED indicator: Red (inactive), Yellow (low activity), Green (moderate activity), Blue (target met)
  • Built-in rechargeable battery

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota