MICROSOFT XBOX One X 1TB Console Cu Wireless Controller - NBA 2K20 Special Edition, 4K Ultra HD Blu-ray, Tehnologia High Dynamic Range, Alb
Produs nou, sigilat

MICROSOFT XBOX One X 1TB Console Cu Wireless Controller - NBA 2K20 Special Edition, 4K Ultra HD Blu-ray, Tehnologia High Dynamic Range, Alb

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 22.99 puncte = 22.99 lei (cashback)
Descriere produs
Detine pachetul Xbox One X NBA 2K20 Special Edition si experimenteaza seria care creeaza ceea ce urmeaza in cultura baschetului cu Hyperspace Xbox One X personalizat, cu un design ultra-modern si vioi.

Alatura-te cartierului imersiv, cu o lume fantastica si joaca-te cu cei mai buni jucatori din lume in mai multe moduri de joc revolutionare. Acest pachet include un Xbox One X (1 TB), o descarcare completa a jocului NBA 2K20 si multe altele. 4K continua sa redefineasca ceea ce este posibil în jocurile sportive cu NBA 2K20, oferind cele mai bune elemente grafice si de joc, moduri de joc inovatoare si personalizare si control fara egal a jucatorilor.

In plus, cu cartierul sau imersiv in lumea deschisa, NBA 2K20 este o platforma pentru ca jucatorii si jucatorii de mingi sa se reuneasca si sa creeze ceea ce urmeaza in cultura baschetului. Cu pana la 40% mai multa putere fata de orice alta consola. Traieste adevarata experienta 4K!

Bucura-te acum de adevarata experienta 4K, pe Xbox One X, unde actiunea din jocuri prinde viata cu ajutorul celor de 6 Teraflopi care asigura puterea necesara pentru procesarea grafica. Priveste filme Blu-ray, streaming video UHD inregistreaza clipuri din jocurile tale preferate in rezolutie 4K 60fps. Experiente mult mai bogate, culori mult mai luminoase in jocuri. Cu un raport de contrast crescut intre lumina si intuneric, tehnologia High Dynamic Range aduce adevarat profunzime vizuala a jocurilor.

Din orice unghi te-ai uita, consola Xbox One X prezinta o serie de linii cursive si fluide, care ofera consolei un aspect distinctiv si elegant care va fi indragit de orice utilizator care o zareste, iar cand vine vorba de dimensiunea si greutatea acesteia, cele doua aspecte au fost optimizate astfel incat sa se integreze cu brio in casa ta cu un minim de efort.
  • Cod MemoX: 49732
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Features:
  • Xbox One X 1TB Hyperspace console
  • Xbox Wireless Controller
  • Full game download of NBA 2K20
  • 1-month trial of Xbox Game Pass (new subscribers only)
  • 1-month trial of Xbox Live Gold
  • 4K Ultra HD Blu-ray, 4K video streaming, and High Dynamic Range

 

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota