MICROSOFT Consola Xbox One S, Blu-ray Ultra HD, 1 TB, 4K, Dolby Atmos, DTS, Alb
Produs nou, sigilat

MICROSOFT Consola Xbox One S, Blu-ray Ultra HD, 1 TB, 4K, Dolby Atmos, DTS, Alb

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 12.8 puncte = 12.8 lei (cashback)
Descriere produs
Cu 40% mai mica decat originalul Xbox One, consola de joc Microsoft Xbox One S este compacta si are o sursa de alimentare incorporata.

Xbox One S nu este doar mai subtire si mai eleganta, are si cateva caracteristici adaugate pentru video si joc. Acum veti putea reda discuri Blu-ray Ultra HD si puteti reda video in 4K prin intermediul furnizorilor de continut, cum ar fi Netflix si Amazon Video. Xbox One S dispune, de asemenea, de tehnologia High Dynamic Range (HDR) pentru video si jocuri, astfel incat sa puteti experimenta culori bogate si luminoase in jocuri, cum ar fi Gears of War 4 si Forza Horizon 3. Cu un raport de contrast mai mare, HDR scoate in evidenta profunzimea vizuala a jocurilor si materialelor media.
Jocurile si filmele tale vor fi imbunatatite cu audio Dolby Atmos si DTS: X. Veti obtine un sunet surround mai bun daca utilizati un set cu casca si fiecare film pe care il urmariti va fi si mai cinematic.

Xbox One S vine, de asemenea, cu un controller wireless Xbox One reproiectat. Acesta dispune de o suprafata de prindere texturata pentru un confort sporit. Designul al thumbstick-ului reduce si el semnificativ uzura pentru a ajuta la mentinerea preciziei si a rotatiei usoara pe durata de viata a controlerului.

Performanta semnalului Xbox Wireless a fost imbunatatita pentru a asigura o conexiune fiabila cu consola la dublu distanta. Pentru a permite o conexiune wireless mai usoara la dispozitivele dvs. Windows 10 a fost adaugata, de asemenea, tehnologie Bluetooth.

Microsoft a mutat unul dintre cele trei porturi USB, butonul de asociere si un blaster IR in partea din fata a Xbox One S pentru o mai buna accesibilitate. Pentru a-si atinge dimensiunea compacta, Microsoft a eliminat portul Kinect dedicat gasit pe Xbox One original. Puteti utiliza in continuare Kinect cu Xbox One S, dar va trebui sa cumparati adaptorul Xbox One pentru conexiune USB pentru a face acest lucru.

Xbox Play Anywhere va permite sa jucati acasa la un prieten si apoi sa reluati jocul unde ati ramas pe orice Xbox One sau computer cu Windows 10. Xbox One S face, de asemenea, o prima consola excelenta pentru membrii mai tineri ai familiei. Puteti sa fiti cu ochii pe copilul dvs. setand filtre de continut si limite de achizitie si puteti decide cine are voie sa interactioneze cu el atunci cand se joaca.
  • Cod MemoX: 48828
  • Cod EAN: 889842105186
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • 1TB storage
  • Play over 100 console exclusives
  • Watch 4K Blu-ray movies and stream 4K video
  • Experience richer, more luminous colors in games and video with HDR technology
  • In the box:
  • Xbox One S Console
  • Xbox Wireless Controller with 3.5mm headset jack
  • HDMI cable
  • AC power cable
  • 1 month Game Pass Ultimate trial (Xbox Live included)

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota