SHURE Casti Audio SE846 Albastru
Produs nou, sigilat

SHURE Casti Audio SE846 Albastru

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 34 puncte = 34 lei (cashback)
Descriere produs
Proiectate pentru iubitorii de muzica de toate felurile, SE846 ofera o combinatie excelenta intre sunet de calitate si izolare a sunetului, cu un design universal foarte confortabil.

Ideale pentru purtarea indelungata datorita pernutelor extrem de confortabile care blocheaza pana la 37 dB din zgomotul de ambient. Configuratia perste ureche directioneaza cablul prin spatele urechii, pentru o purtare de lunga durata, fara cabluri incalcite. Dotate cu patru drivere de inalta calitate care ofera claritate extinsa de inalta performanta si un filtru paseger inovator pentru o performanta reala a subwooferului. Patru microdrivere care iti ofera claritate in frecvente inalte si performanta de neegalat in frecvente joase.

Sistemul de cablu detasabil permite mai multe optiuni de conectare pentru compatibilitatea dispozitivului pe termen lung, upgrade-uri si usurinta de intretinere. Telecomanda si microfonul inline ofera un control perfect pentru apelurile telefonice, comenzile vocale si operarea usor accesibila a redarii de volum si muzica. Se potrivesc cu majoritatea telefoanelor, laptopurilor si tabletelor cu conectivitate Bluetooth 5 si asigura o autonomie de pana la 10 ore si o raza de acoperire wireless de pana la 10 metri.

Alege sa ai parte de o experienta sonora unica cu noile casti Audio SE846 in nuanta de albastru regal de la SHURE!
  • Cod MemoX: 203445
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Review-uri (1 review )


Ratingul general al produsului

5 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Grigore
15 January 2020
SHURE Casti Audio SE846 Albastru

Au un design minunat si sunt de inalta calitate