SHURE Casti Audio In Ear AONIC 5 SE53BA , Microfon, Buton Control, Izolare Fonica, Mufa Jack 3.5 mm, Negru
Produs nou, sigilat

SHURE Casti Audio In Ear AONIC 5 SE53BA , Microfon, Buton Control, Izolare Fonica, Mufa Jack 3.5 mm, Negru

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 17.5 puncte = 17.5 lei (cashback)
Descriere produs
Castile cu functie de izolare fonica Shure Aonic 5 reprezinta urmatoarea evolutie a tehnologiei de ascultare Shure. Avand trei drivere echilibrate in fiecare ureche, aceste casti ofera un sunet spatios si precis, pe care utilizatorii il vor aprecia foarte mult.

Pentru a  va ofera cea mai buna calitate a sunetului posibila, castile Aonic 5 au un trio de drivere armate echilibrate - doua woofere dedicate si un tweeter. Au un sunet spatios si produc un raspuns excelent la frecvente joase, pe care cei ce apreciaza bass-ul il vor adora. Designul armaturii echilibrate Shure promoveaza claritatea si definitia, ceea ce le face o optiune atractiva pentru toate tipurile de muzica si situatii. Totodata, aceste drivere ultra-eficiente ocupa mai putin spatiu decat altele traditionale, astfel incat casca se simte mica si confortabila in urechi.

Acest model de casti exceleaza in medii aglomerate, cu mult zgomot, datorita tehnologiei active de izolare a sunetului Shure. Va veti bucura de pana la 37 dB de izolare, care inchide contactul cu lumea, astfel incat sa va puteti concentra pe muzica, podcast sau carti audio. Aceste vin de asemenea cu un cablu detasabil, cu telecomanda in linie si microfon pentru reglarea redarii si preluarea apelurilor din mers.

AONIC 5 SE53BA de la Shure vin cu un kit de potrivire extins pentru a va asigura ca obtineti etansitatea de care aveti nevoie pentru un sunet excelent. Kitul de potrivire include cinci forme de varf si mai multe dimensiuni pentru a face acest lucru. Indiferent de forma si preferinta urechii, castile Shure Aonic 5 se vor simti confortabile ore in sir.

Cu un set de caracteristici ca acesta, castile izolatoare fonice Shure Aonic 5 sunt cu siguranta noile dvs. casti preferate.
  • Cod MemoX: 51709
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Transducer Type: Triple balanced-armature drivers
  • Sensitivity: at 1 kHz, 119 dB SPL/MW
  • Impedance: at 1 kHz, 36 Ω
  • Frequency Range: 18 Hz –19 kHz
  • Input Connector: MMCX connectors
  • Net Weight: 24.5 g
  • Operating Temperature: -18°C to 57°C
  • Storage Temperature: -29°C to 74°C

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota