HAYLOU Casti Wireless GT5 TWS In Ear, Codec AAC HD Stereo, Touch Control Negru
Produs nou, sigilat

HAYLOU Casti Wireless GT5 TWS In Ear, Codec AAC HD Stereo, Touch Control Negru

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 0.99 puncte = 0.99 lei (cashback)
Descriere produs
Castile Wireless Xiaomi Haylou GT5 sunt tot ce aveti nevoie pentru o sesiune de joc de neegalat!

Acestea au o durata lunga de functionare de pana la 24 de ore, un control tactil confortabil, precum si calitate excelenta a sunetului si o transmisie stabila.

Un mod special de joc va ofera o imersiune profunda si un sunet spatial. Acesta se caracterizeaza printr-o latenta extrem de scazuta de 65 ms permitandu-va sa va bucurati de jocuri dinamice si netulburate, indiferent de situatie. Nimeni, chiar si cel mai exigent adversar nu va va surprinde - veti auzi imediat ca se apropie.

Codificare avansata a semnalului, tehnologie de reducere a zgomotului si diafragma de 7,2 mm - acesti 3 factori garanteaza un sunet natural, clar. GT5 ofera, de asemenea, o calitate a sunetului stereo Hi-Fi. Acest lucru va va oferi impresia ca apelantul dvs. sta chiar langa dvs. cand vorbiti la telefon.

Conexiunea moderna Bluetooth 5.0 ofera transmisie instantanee, stabila si aproape fara pierderi. Cu Haylou GT5 va veti lua ramas bun de la intarzieri - va veti bucura de o conexiune fiabila si de o calitate a sunetului extraordinara. Un avantaj suplimentar este asocierea automata ce va va face sa uitati de configuratia complicata si greoaie.

Sistemul inteligent recunoaste imediat daca purtati casti. Cand le scoateti din urechi, redarea se va opri automat. Puneti-le inapoi pentru a relua. Nu trebuie sa apasati niciun buton sau sa atingeti telefonul - GT5 se va asigura ca nu veti pierde nimic. Fiecare receptor se conecteaza individual la dispozitivul pe care il alegeti. Datorita acestui fapt, puteti comuta rapid si usor intre modul mono si modul stereo. Indiferent de receptorul pe care il ridicati, veti stabili instantaneu o conexiune stabila.

Dotate cu un panou tactil sensibil, nu veti mai fi deranjati de butoanele fizice, frustrante. Doar atingeti usor dispozitivul pentru a raspunde la telefon, derulati o melodie, mariti volumul, opriti redarea sau porniti modul de joc.

Haylou GT5 permite, de asemenea, controlul vocal al asistentului Google, Siri sau Xiaoai. Trezeste-ti asistentul inteligent atingand receptorul din stanga de 3 ori si puteti suna un prieten, puteti cere o prognoza meteo sau puteti reda melodiile preferate, pastrand mainile libere. Aceasta solutie practica va ofera confort si siguranta atunci cand, de exemplu, conduceti o masina.

Castile se caracterizeaza prin design ergonomic si greutate redusa de 3,9 g. Acestea sunt fabricate din materiale rezistente, dar prietenoase cu pielea. Se potrivesc perfect formei urechilor si se aseaza confortabil in ele chiar si pe tot parcursul zilei. Uitati de castile incomode sau cazute - folosind GT5, nici nu veti simti ca le purtati.

Incarcate complet castile Haylou GT5 va permit sa ascultati muzica timp de 4 ore iar folosind carcasa de incarcare de 600 mAh, puteti prelungi acest timp pana la 24 de ore. Un indicator special va va oferi informatii despre starea bateriei.
  • Cod MemoX: 50979
  • Cod EAN: 6971664930528
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Weight: 3.9g
  • Microphone: Yes
  • Bluetooth version: V5.0
  • Communication range: 10 meters (without any obstacle)
  • Earbud charging time: About 2 hours
  • Charging case charging time: About 3 hours
  • Playback time: About 4 hours
  • Battery life (with charging case): About 24 hours
  • Battery type: Polymer lithium battery
  • Single earbud battery capacity: 40mAh
  • Charging case capacity: 580mAh
  • Support protocol: HFP/HSP/A2DP/AVRCP
  • Main functions: Music play/pause, switch between previous and next track, incoming call notice, stereo talking, noise-canceling, voice prompt

Review-uri (1 review )


Ratingul general al produsului

5 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Marian
18 March 2021
HAYLOU Casti Wireless GT5 TWS In Ear, Codec AAC HD Stereo, Tocuh Control Negru
Excelent

Se aud foarte bine!


Se aud genial pentru banii astia, personal nu am nevoie de mai mult. Sunt considerate foarte bune la pret/performanta acum in 2021. Acum sa nu se strice ca ... o sa fie mai greu cu "garantia"
Razvan Cobac 22 June 2021