BLUEDIO Casti Wireless V2 Negru
Produs nou, sigilat

BLUEDIO Casti Wireless V2 Negru

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 3.5 puncte = 3.5 lei (cashback)
Descriere produs
Castile Wireless V2 de la Bluedio sunt alegerea perfecta, atunci cand vine vorba de sunet clar si bogat, design elegant si modern si o autonomie excelenta.

Sunt confectionate din materiale rezistente, de cea mai buna calitate , iar designul ultra-compact face ca purtarea lor sa fie foarte comoda si in acelasi timp stilata. Datorita tehnologiei de anulare a zgomotului V2, castile vor duce sunetul la un alt nivel, deoarece acesta iti ofera claritate sonora si totodata iti regleaza sunetul in functie de mediul exterior in care te afli: fie ca esti in aeroport, in trafic sau astepti trenul.

Sunt dotate cu Bluetooth 5, iar raza de acoperire a acestora este de aproximativ 10 metri. Timpul de incarcare a castilor este de 2 ore si jumatate, iar dupa o incarcare completa, timpul de redare a pieselor tale favorite poate ajunge pana la 18 ore.

Datorita sistemului inteligent si a tehnologiei cu infrarosu, castile vor intra in stand-by atunci cand le dai jos si le asezi in alta parte. Aceste casti sunt compatibile cu aplicatiile Ali Cloud si Amazon Cloud, iar datorita acestui lucru vei putea asculta prognoza meteo, stirile, iar cu ajutorul controlului vocal vei putea cu usurinta sa controlezi dispozitivele tale smart din casa sau sa schimbi piesa redata.

Bucura-te de un sunet clar si un design elegant cu noile casti Wireless V2 de la Bluedio!
  • Cod MemoX: 198130
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Bluetooth 5.0
  • Compatibility: Android, iOS, Microsoft
  • Bluetooth range: 10m
  • Operating time: up to 18 hours
  • Standby time: up to 200 hours
  • Charging time: 2,5 h

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota