APPLE Casti Apple Airpods 2 True Wireless Bluetooth cu Carcasa Incarcare Wireless Alb
Produs nou, sigilat

APPLE Casti Apple Airpods 2 True Wireless Bluetooth cu Carcasa Incarcare Wireless Alb

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 5.93 puncte = 5.93 lei (cashback)
Descriere produs

Noile casti AirPods cu carcasa de incarcare wireless duc experienta audio la un alt nivel. Doar scoate-le din carcasa si sunt gata de utilizare cu iPhone, Apple Watch, iPad sau Mac. Echipate cu noul chip Apple H1 pentru casti, AirPods utilizeaza senzori optici si accelerometre de miscare pentru a detecta cand sunt in urechi. Fie ca utillizezi ambele casti sau doar una, cipul H1 ruteaza automat sunetul si activeaza microfonul. Iar cand esti intr-o convorbire telefonica sau vorbesti cu Siri, un accelerometru suplimentar de detectare a vocii lucreaza impreuna cu microfoanele cu tehnologie beamforming pentru a filtra zgomotele externe si pentru a se concentra pe sunetul vocii tale.

Dupa o instalare simpla, castile AirPods functioneaza ca prin magie. Odata ce le-ai scos din husa de incarcare acestea se conecteaza automat la iPhone-ul tau si sunt gata de utilizare. Castile AirPods pot chiar sa simta cand sunt in urechi si sa intrerupa automat muzica atunci cand le scoti. Pentru a ajusta volumul, a schimba melodia, a face un apel sau chiar a obtine indicatii de orientare, pur si simplu spune "Hei Siri" si acesta te va ajuta cu informatiile necesare. Ai libertatea de a purta o casca sau ambele casti si poti sa redai muzica sau sa selectezi piesa urmatoare cu o dubla atingere pe casca. Aceste casti beneficiaza de carcasa de incarcare wireless, ceea ce faciliteaza incarcarea acestora. Doar pune carcasa pe un dock de incarcare wireless si lasa-le sa se incarce. Indicatorul LED de pe partea frontala a carcasei te informeaza ca AirPod-urile tale se incarca. Iar daca nu ai la indemana un incarcator wireless poti utiliza portul Lightninh pentru a incarca castile. 

AirPods ofera pana la 5 ore de ascultare a muzicii si 3 ore de convorbire dintr-o singura incarcare. Si sunt facute sa tina pasul cu tine, multumita carcasei de incarcare care suporta multiple incarcari.

  • Cod MemoX: 202020
  • Cod EAN: 190198764690
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

 Weight

  • AirPods (each): 4 g
  • Wireless Charging Case: 40 g

Dimensions

  • AirPods (each): 16.5 by 18.0 by 40.5 mm
  • Charging Case: 44.3 by 21.3 by 53.5 mm

Connections

  • AirPods: Bluetooth
  • Wireless Charging Case: Charges via wireless (Qi-compatible) charging mat or Lightning connector

Accesibility

  • Live Listen audio

AirPods Sensors (each)

  • Dual beam-forming microphones
  • Dual optical sensors
  • Motion-detecting accelerometer
  • Speech-detecting accelerometer

Power and Battery

  • AirPods with Charging Case: More than 24 hours listening time, up to 18 hours talk time
  • AirPods (single charge): Up to 5 hours listening time, Up to 3 hours talk time
  • 15 minutes in the case equals 3 hours listening time or up to 2 hours of talk time

Review-uri (6 review-uri)


Ratingul general al produsului

4.67 (6 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Biro
14 May 2021
APPLE Casti Wireless Airpods 2019 Cu Husa Incarcare Wireless Alb
Foarte multumit

Folosesc destul de mult , bateria tine cam 4 ore , pentru mine sunetul e foarte bun , daca va deranjeaza sa auziti ceva din zgomotul din imprejur atunci poate nu e ideal dar mie imi place deoarece umblu mult cu bicicleta si e bine sa auzi daca e masina prin spate sau alte zgomote din trafic .


Biro
25 January 2021
APPLE Casti Wireless Airpods 2019 Cu Husa Incarcare Wireless Alb
Super

Folosesc de o luna si sunt foarte multumit.Sunetul e foarte bun , bateria tine 4-5 ore ascultand muzica .Pentru mine i-mi placea forma de acea nu am luat airpods pro .


Turcu
23 December 2020
APPLE Casti Wireless Airpods 2019 Cu Husa Incarcare Wireless Alb
Excelent

Livrare in 48 de ore de la comanda. Castile sunt foarte bune, le folosesc si pe platforma Windows si Apple. Se incarca wirelees, au comenzi cu touch pe casti (volum, oprire muzica). Un produs foarte bun la un pret excelent fata de orice vanzator din Romania.


Madaras
11 December 2020
APPLE Casti Wireless Airpods 2019 Cu Husa Incarcare Wireless Alb

Super


Andreea
27 June 2020
APPLE Casti Wireless Airpods 2019 Cu Husa Incarcare Wireless Alb
Am luat varianta refurbished

Am primit un link prin email sa las review, dar nu a functionat link-ul prin Safari si a trebuit, dupa multe incercari, sa caut singura produsul si sa vad cum pot lasa review. Feedback: Pro: Pret accesibil pentru varianta refurbished Castile arata si merg foarte bine Contra: Mi s-a garantat livrarea in 48 de ore, dar doar dupa ce am tras de ei a ajuns in 6 zile si m-am ingrijorat pentru ca le-am platit deja Nu specificase nicaieri ce fel de carcasa de incarcare au, asadar am presupus ca e cea din 2019, ar trebui sa specificati ca e cea din 2018 care nu are capacitate de incarcare wireless. La specificatii la wireless nu scria ca Nu, pur si simplu era liber, nici Nu nici Da. In rest nu am ce comenta. Concluzie: putea fii si mai bine, dar nu e asa rau. Sunt fericita ca merg bine si ca am reusit sa economisesc bani la varianta refurbished. Ar trebui mai multe magazine sa faca ce faceti voi. Ati putea si voi sa mai adaugati si alte produse refurbished. Cred ca s-ar cumpara. Cel putin eu as cumpara daca ar fi asa, tot la 50%.


Gabriel
4 January 2020
APPLE Casti Wireless Airpods 2019 Cu Husa Incarcare Wireless Alb
Bun

Sunt ok! Sunt foarte pratice! M-am saturat sa tot agat in fire. Singura problema e ca dupa 9 luni bateria uneia dintre casti are probeme si se tot deconecteaza.