JBL Boxa Bluetooth Bar Studio 2 Negru
Produs nou, sigilat

JBL Boxa Bluetooth Bar Studio 2 Negru

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 6.26 puncte = 6.26 lei (cashback)
Descriere produs

Acum te poti bucura in voie de sunete de inalta calitate, dar si de un bas puternic si clar datorita boxei Bar Studio 2 de la JBL.

Aceasta are un design compact, fiind usor de amplasat oriunde si integrandu-se cu succes in orice loc din casa. Conecteaza boxa la televizor cu ajutorul unui cablu HDMI si da drumul filmelor si serialelor tale preferate, care vor avea acum un sunet pe masura. Boxa JBL este special realizata pentru a putea fi controlata cu ajutorul mai multor modele de telecomenzi, astfel ca ii vei putea controla volumul comod, de la distanta. Aceasta boxa se poate conecta si prin Bluetooth la dispozitivul tau pentru a reda melodiile preferate si pentru a trai o experienta audio inedita.

Boxa Bar Studio 2 de la JBL este compatibila cu o gama larga de dispozitive, fiind foarte utila si usor de folosit.

  • Cod MemoX: 186538
  • Cod EAN: 6925281967436
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Total Maximum Power: 30W
  • Soundbar Transducer Size: 2 x 2" woofer, 2 x 1.5" tweeter
  • Max SPL: 90dB
  • Frequency Response: 60Hz – 20kHz
  • HDMI Video Output (with Audio Return Channel): 1
  • HDMI HDCP Version: 1.4
  • Audio inputs: 1 Analog, 1 Optical, Bluetooth, USB
  • Bluetooth Version: 4.2
  • Soundbar Dimensions (W x H x D): 614 x 58 x 86 (mm) \ 24.2" x 2.3" x 3.4"
  • Soundbar Weight: 1.4kg \ 3.1 lbs

Review-uri (5 review-uri)


Ratingul general al produsului

5 (5 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Anastasie
29 April 2020
JBL Boxa Bluetooth Bar Studio 2 Negru

Super sunet, claritate maxima!


Razvan
16 June 2019
JBL Boxa Bluetooth Bar Studio 2 Negru
Excelent!!!

La cumparat la un pret promotional de aprox. 565 lei.(multumesc celor de la quickmobile pe aceasta cale), iar produsul a sosit acasa la o saptamana de la darea comenzii. De la despachetare spre instalare si utilizare: - calitate buna a materialelor - in cutie: soundbar, cablu alimentare (priza UK cu adaptor), cablu optic, cablu audio, telecomanda, suport montare perete, diverse carti - instalare simpla prin cablu optic - de pe telecomanda SB-ului se poate ajusta si nivelul basului - indicator led pentru volum - sunet perfect, fara intarzieri, fara pacanituri Sunt extrem de multumit, il folosesc in dormitor si se aude altfel muzica, filmele etc Recomand oricui se gandeste sa achizitioneze soundbar cu bas integrat. Contra: desi stiam inainte de a comanda problema este ca nu are afisaj electronic.Multumesc Quickmobile!!!


Vlad
21 January 2019
JBL Boxa Bluetooth Bar Studio 2 Negru

Foarte bun. După ani în care am folosit televizorul plat fără soundbar, parcă abia acum a prins glas. Sunetul se aude clar, are profunzime şi un uşor efect de surround (nu poţi cere mai mult de la un soundbar fără sateliţi).


Gheorghe
13 December 2018
JBL Boxa Bluetooth Bar Studio 2 Negru
Recomand

Deci recomand, mai ales daca il obtineti si la un pret promo. Se aude foarte bine in gama specificata, de la 60 Hz in sus. La dimensiunea lui, nu prea putea merge cu frecventa mai jos. Sunetele inalte se aud excelent. Optiunea Surround iti umple casa. Am observat si un oarecare reglaj fiziologic de volum, in sensul ca la volum mic joasele (basul) au pondere mai mare, ceea ce creeaza un sunet mai placut la acest nivel, unde urechea este de regula deficitara. Am verificat toate intrarile si sunt OK. Si o bila alba pentru Quickmobile: am primit neasteptat de repede soundbarul in aceasta perioada aglomerata din an. Sincer nu ma asteptam.


Carol
4 February 2018
JBL Boxa Bluetooth Bar Studio 2 Negru
Excelent

Super tare. M-am conectat cu ea la TV meu Samsung usor. Se aude foarte foarte bine.