Blog

Google Chromecast in Romania prin QuickMobile
6 noiembrie 2013QuickMobileEmanuel Bucsa 3 Comentarii

ChromecastDe putin timp am adus si noi primele dispozitive Google Chromecast. Acestea sunt efectiv niste stick-uri care iti transforma televizorul intr-un smart TV. Google a incercat de ceva vreme incoace sa schimbe modul in care vizualizam continutul pe televizor.

Au inceput cu Google TV, un serviciu care nu s-a bucurat de un asa mare succes.

Cu Google Chromecast, un dispozitiv de altfel mic, poti transmite prin wireless continutul digital de pe telefoane mobile, tablete, laptopuri sau desktopuri direct pe televizor.

Totul a inceput de la Nexus Q. Acesta era un dispozitiv sferic menit sa redea continutul aflat in cloud direct pe televizor. Acesta a disparut in cele din urma fara sa se cunoasca vreun motiv.

La un an dupa disparitia acestui dispozitiv apare Google Chromecast, un dispozitiv mult mai usor de utilizat de catre oricine.

Dispozitivul a intrat in posesia noastra de putin timp si am facut si cateva poze acestuia. Iata Chromecast-ul si accesoriile cu care vine acesta:

This slideshow requires JavaScript.


Scurt ghid de setare a dispozitivului:

 • conecteaza dispozitivul Chromecast la TV si la sursa de alimentare (ori prin USB ori prin adaptorul de priza).
 • de pe un laptop, telefon mobil sau tableta trebuie sa accesezi adresa google.com/chromecast/setup de unde vei descarca aplicatia sau softul pentru calculator.
 • urmareste pasii indicati pentru a conecta dispozitivul la reteaua wireless locala.
 • instaleaza pe laptop sau pe calculator extensia pentru Chrome (https://chrome.google.com/webstore/detail/google-cast/boadgeojelhgndaghljhdicfkmllpafd?hl=en) sau aplicatia pentru mobil in cazul ca folosesti Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.chromecast.app , iar pentru iOS: https://itunes.apple.com/us/app/chromecast/id680819774)
 • dupa ce s-a terminat instalarea poti incepe sa te uiti pe televizor la orice continut ai pe laptop, telefon sau tableta

 

Etichete: ,

'3 Comentarii la “Google Chromecast in Romania prin QuickMobile”'
 1. Daniel spune:

  Unde se comercializeaza dispozitivul acesta astept de mult sa il cumpar.

 2. Emanuel Bucsa Emanuel Bucsa spune:

  Salut, produsul se afla la noi pe site si il puteti comanda de pe pagina acestuia: http://www.quickmobile.ro/gadget-3/google-chromecast-hdmi-streaming-media-player.html

  O zi excelenta sa ai! :)

 3. bogdan spune:

  Salut, stiti cumva daca mai merge prin chrome browser? Stiu ca a fost prin august-septembrie o discutie ca vroiau sa scoata aceasta optiune.

Publica un comentariu

QuickMobile

Magazinul QuickMobile

Castiga premii cu vedetele tale preferate

 

Review-uri produse

QuickMobile pe Social Media

Introdu adresa e-mail pentru a fi notificat despre postarile acestui blog