Blog

QuickMobile, lider al reducerilor de BlackFriday 2013
28 octombrie 2013Comunicate de presaTeodora Nechita 2 Comentarii

banner bf 225
Vineri, 29 noiembrie 2013, QuickMobile intra din nou pe pozitie in cursa reducerilor masive de BlackFriday si de aceasta data tot cu cele mai mari reduceri din Romania.
La fel ca si anul trecut, QuickMobile se afla in fruntea celor mai bune oferte pentru BlackFriday, cu reduceri de pana la 99% pentru telefoane, accesorii, tablete si servicii.

BlackFriday este o sarbatoare cu origini americane, prilej cu care nenumarate magazine din lumea intreaga isi scot la inaintare cele mai mari reduceri si cele mai bune oferte pentru clientii lor. Este momentul in care portile magazinelor sunt efectiv daramate de clientii vanatori de reduceri, moment in care serverele magazinelor online isi dau si ultima suflare incercand sa faca fata miilor de clienti inebuniti de aceste reduceri.

Anul trecut, desi a fost primul an in care QuickMobile a intrat activ in cursa reducerilor de BlackFriday, a reusit sa faca fata cu brio tuturor incercarilor din aceasta perioada. Spre surprinderea multora, site-ul a rezistrat in parametri optimi, desi la ora 2:00 finaliza in mod constant 10 comenzi pe minut, astfel ca in intervalul orar 00:00 si 9:00 comenzile efectuate au echivalat cu vanzarile realizate intr-o luna obisnuita.
Asadar, prima editie BlackFriday pentru QuickMobile a fost un real succes, cu un numar de 205.000 de vizitatori unici pe site, economii de peste 1.370.000 de lei realizate de catre clienti si un numar impresionant de 4380 de Garantii Extra sau Garantii Plus achizitionate cu 99% reducere.

Anul acesta, QuickMobile s-a pregatit temeinic pentru aceasta batalie si este din nou liderul celor mai mari reduceri din Romania si din intreaga lume.
Cu forte noi, serverul bine pregatit, personalul instruit ca la carte, QuickMobile pune la dispozitia clientilor sai cel mai mare stoc de produse din industria IT&C din Romania pentru BlackFriday. Telefoane mobile, tablete, gadget-uri de ultima generatie si cea mai diversificata gama de accesorii pentru acestea, sunt gata pregatite in stocuri masive pentru mult asteptata vinere neagra.

“Speram ca aveti lista cu dorinte bine pregatita, deoarece in data de 29 noiembrie 2013, incepand cu ora 00:00, atat in magazinele fizice cat si pe platforma online www.QuickMobile.ro va asteapta o reala bucurie!”, declara Andrei Orha, directorul departamentului de marketing al QuickMobile.

Despre QuickMobile

QuickMobile.ro a fost infiintata in 2005 si a ajuns unul dintre cei importanti importatori si distribuitori oficiali in Romania pentru nenumarate branduri de renume din intreaga lume. Cifra de afaceri inregistrata in anul 2011 atinge 19 milioane de euro. Pentru anul 2012 QuickMobile a anuntat o cifra de afaceri de 30 de milioane de euro, iar pentru anul acesta estimeaza o cifra de afaceri de 35-40 de milioane de euro.

La ora actuala echipa QuickMobile reuneste peste 150 de angajati, printre care 10 specialisti logisticieni. Depozitul companiei este fara indoiala unul dintre punctele forte ale afacerii, peste 5000 de articole fiind disponibile in permanenta. Stocul real insumeaza peste 1.000.000 de euro in orice moment, acesta fiind reinnoit si actualizat in permanenta, atat pentru magazinul online, cat si pentru cele 14 magazine fizice proprii si cele 20 de showroom-uri in parteneriat cu Real Hypermarket.

Etichete:

'2 Comentarii la “QuickMobile, lider al reducerilor de BlackFriday 2013”'
  1. tzache spune:

    asteptaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmm

  2. spawn spune:

    Si sa speram sa nu se blocheze site-ul

Publica un comentariu

QuickMobile

Magazinul QuickMobile

Castiga premii cu vedetele tale preferate

 

Review-uri produse

QuickMobile pe Social Media

Introdu adresa e-mail pentru a fi notificat despre postarile acestui blog