QuickMobile te trimite in vacanta!

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

 

REGULAMENT

“QUICKMOBILE TE TRIMITE IN VACANTA”

 

 1.       ORGANIZATOR:

Concursul este organizat si desfasurat de Quickmobile (denumita in continuare Organizator), societate comerciala din Romania, cu sediul in Str Ferastraului, nr 28-30, Baia Mare, Maramures si inregistrata la RegistrulComertului cu Nr J24/422/2005, avand CUI RO17335094.

Participantii la acest concurs sunt obligati sa respecte termenii prezentati in Regulamentul Oficial al Concursului (denumit  incontinuare "Regulament"), asa cum este specificat in continuare.

 

2. CONDITII DE PARTICIPARE:

In concurs se poate inscrie orice persoana, cu varsta peste 18 ani, cetatean roman, exceptie facand angajatii Organizatorului, rudele acestora de gradul I, precum si alte persoane associate concursului.

 

3. INSCRIERE:

 

Pentru a se inscrie in Campania “QUICKMOBILE TE TRIMITE IN VACANTA”, participantii trebuie sa mearga in unul din magazinele QuickMobile* detaliate in subsolul regulamentului si sa ceara realizarea unui card de fidelitate. Prin realizarea unui card de fidelitate fiecare participant va intra in tragere la sorti pentru premiul stipulat la pct 5.

 

4. DURATA:

15 martie – 15 aprilie 2015

 

5. PREMII:

 

O excursie in valoare de 1000 euro, pentru doua persoane, in Turcia, Antalya, la Hotel Club Magic Life Jacaranda Imperial Side. Aceasta include 7 nopti de cazare si masa Allinclusive, asistenta turistica pe durata sejurului, asigurare medicala si storno, ultima zi a sejurului fiind la data de 10 mai 2015.

 

 

6. DESEMNAREA CASTIGATORULUI:

Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti din numarul total al inscrisilor din toate magazinele si va fi anuntat pe data de 17 aprilie 2015.

Daca in termen de 5 zile nu se va reusi stabilirea unei comunicari cu castigatorul, atunci se va alege un alt castigator, iar ciclul se repeat pana la validarea castigatorului.

Pentru validarea castigarii premiului, castigatorul ca persoana fizica va prezenta actul de identitate.

 

7. LITIGII:

In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unei inscrieri, decizia Organizatorului este definitiva. Eventualele litigii aparute intreorganizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica datele si durata campaniei si va face public acest lucru. 

 

8. CLAUZE FINALE:

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru orice fapt care determina imposibilitatea validarii unui castigator, de genul imposibilitatea de notificarea a castigatorului cauzata de utilizarea unui pseudonim, schimbarea adresei de e-mail a participantului sau neprimirea, necitirea corespondentei de catre acesta, imposibilitatea probarii identitati isi a datelor de contact communicate pentru ridicarea premiului, etc.

Organizatorul va lua toate masurile necesare pentru desfasurarea concursului in conditiile normale conform celor prezentate, insa nu isi asuma raspunderea pentru eventualele nemultumiri, contestatii ale participantiilor, care nu vizeaza incalcari ale  cadrului legislativ in vigoare.

Castigatorii validati isi asuma responsabilitatea asupra respectarii conditiilor impuse de parteneri referitoare la termenele de ridicare, a varstei legale si a datelor personale solicitate in vederea intrarii in posesie a premiilor castigate.

Prin inscrierea la acest Concurs, participantii sunt de accord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

 

Organizator

Quickmobile
e-mail info@quickmobile.ro
website www.quickmobile.ro 

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici