Sony Consola Sony PlayStation 5 Disc Edition, 16GB RAM, 825 GB SSD, Alb - PS5 - Varianta cu Disc
Produs nou, sigilat

Sony Consola Sony PlayStation 5 Disc Edition, 16GB RAM, 825 GB SSD, Alb - PS5 - Varianta cu Disc

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 21 puncte = 21 lei (cashback)
Descriere produs

Experimenteaza incarcare fulgeratoare cu un SSD ultra-rapid, imersiune mai profunda cu compatibilitate pentru feedback haptic, declansatoare adaptabile si sunet 3D, precum si o noua generatie de jocuri PlayStation® incredibile.

Viteza fulgeratoare

Profita de puterea unui CPU si unui GPU personalizat, dar si a unui SSD cu intrari/iesiri integrate, care rescriu regulile a ceea ce poate sa faca o consola PlayStation.

SSD ultra-rapid - Maximizeaza-ti sesiunile de joc cu timpi de incarcare aproape instantanei pentru jocurile PS5? instalate.

Intrari/iesiri integrate - Integrarea personalizata a sistemelor consolei PS5 permite creatorilor sa preia datele de pe SSD atat de rapid, incat pot crea jocuri in moduri nemaiintalnite pana acum.

Jocuri exceptionale - Lasa-te uimit de grafica incredibila si experimenteaza caracteristici PS5 noi.

Trasarea razelor - Lasa-te captivat de tot felul de lumi cu un nou nivel de realism, cu raze de lumina simulate individual, care creeaza umbre si reflexii realiste in jocurile PS5 compatibile.

Jocuri pe televizor 4K - Joaca jocurile tale PS5 preferate pe un televizor 4K uimitor.

Pana la 120 cps cu iesire de 120 Hz - Bucura-te de jocuri cu rata de cadre ridicata si fluida, de pana la 120 cps, pentru jocurile compatibile , cu suport pentru iesire de 120 Hz pe afisajele 4K.

Tehnologie HDR - Cu un televizor HDR, jocurile PS5 compatibile ofera o gama de culori incredibil de vii si realiste.

8 K support - Consola PS5 este compatibila cu afisajele 8K prin suport HDMI 2.1.

Compatibilitate retroactiva - Joaca un catalog permanent de jocuri PS4? pe consola PS5

Amplificarea jocurilor - Bucura-te de rate de cadre mai rapide si mai uniforme in anumite jocuri PS4 si PS VR.

Fa upgrade pentru jocurile PS4 la versiunea digitala pentru PS5

Consola PS5 ofera posibilitatea de a permite jucatorilor sa faca upgrade pentru versiunea de pe disc sau cea digitala a jocurilor la versiunea digitala pentru PS5.1

Integrare PlayStation®VR - Conecteaza PlayStation VR la consola PS5 pentru a te bucura de jocuri PS VR compatibile. Pentru a configura PS VR cu consola PS5, vei avea nevoie de PlayStation Camera2 pentru PS4 si de un adaptor PlayStation Camera (nu este necesara achizitia).

  • Cod MemoX: 63199
  • Cod EAN: 4948872415200
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Gamepad / controller number: 1
  • Length 260 mm
  • Width 92 mm
  • Height 390 mm
  • Weight 3.9 Kg

TECHNICAL SPECIFICATIONS

  • Processor type: x86-64-AMD Ryzen Zen 2
  • Number of cores: 8
  • RAM memory type: GDDR6
  • RAM memory capacity: 16 GB
  • Video chipset type: AMD Radeon RDNA 2-based graphics engine
  • Storage type: SSD
  • Storage capacity: 825 GB
  • Network 10/100/1000
  • wireless: Wi-Fi IEEE 802.11 a / b / g / n / ac / ax
  • Bluetooth version: 5.1
  • Food type: The network
  • Audio technologies: Tempest 3D AudioTech

CONNECTIVITY

  • connectivity: Bluetooth Wi-Fi Ethernet
  • ports: 1 x HDMI Output 1 x USB Type-A (Hi-Speed ​​USB) 2 x USB Type-A (Super-Speed ​​USB 10Gbps) 1 x USB Type-C

Review-uri (3 review-uri)


Ratingul general al produsului

4.67 (3 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Robert
23 August 2023
Sony Playstation 5 Consola PS5 Standard Disc Game Version Alb
Recomand

Am prins consola la un preț foarte bun, am avut de așteptat mai mult de o săptămână după ea dar nu ar fi fost asta o problemă, mi-a ajuns bine ambalată, nimic de reproșat, singurul lucru care a fost neașteptat a fost faptul că a venit in versiunea de Japonia cu mai toate scrisurile in japoneză, versiunea cf-1200a01, am despachetat-o, m-am bucurat sa văd ca are cablu USB-a la USB-c, știind ca la început nu veneau cu așa cablu si mă gândeam ca nu voi primi nici eu, am văzut ca in cutie e cablul de alimentare si un adaptor de priză de Europa, ceea ce nu mi s-a parut Ok, dar măcar era, când am pornit-o pentru prima dată mi s-a parut foarte silențioasă (am mai avut o consolă până la asta) ceea ce m-a bucurat, am configurat-o si am văzut ca funcționează cum era de așteptat să o facă, adică foarte bine, in concluzie, mă bucur de noua achiziție, dar mi-ar fi plăcut sa fiu înștiințat că e versiunea de Japonia.


Theodor
23 August 2023
Sony Playstation 5 Consola PS5 Standard Disc Game Version Alb
Merita

Sa n-o lungim. PRO: - e mai ieftin produsul decat pe alte siteuri (de obicei). Va sugerez sa faceti piata o saptamana, si daca gasiti sub 2450, sa cumparati direct. - e nou, relativ sigilat (a fost adaugat adaptor pentru EU inauntru, apreciez), c chassis cel putin la mine deci varianta CFI 1200, mai usoara cu 500-600 grame etc - disc edition la banii astia.. pont! Contra: - o sa astepti dupa colet destul de mult. Chiar dureaza 6-7 zile lucratoare, vine tocmai din japonia. Eu am ales sa dau cu 500 lei mai putin decat la concurenta, dar sa astept 9 zile calendaristice. A fost greu dar a meritat. Zici ca a venit mos craciun cu duba de la fan courier -am un pic emotii cu garantia, acest “free return europa”, din ce am mai cautat pe google. Dar nu cred ca se strica nimic in doi ani, pana la urma e ps5.


Ahmad
3 September 2022
Sony Playstation 5 Consola PS5 Standard Disc Game Version Alb
Perfect

Impecabil, produs nou, cutia desigilata dar doar pentru ca s-a pus adaptorul de priza, in rest totul nou si neatins. Eu nu stiam ca e model de Japonia, dar avand o consola europeana inainte, pot spune ca nu exista nicio diferenta, ba chiar as spune ca modelul pe care il am acum e mai silentios, dar poate si pentru ca are alt fan de racire. Per total, foarte multumit. Livrare prompta si produs impecabil. PS. Daca nu vreti sa folositi cablu de Japonia + adaptor, gasiti cablu european pe orice site de electronice din Romania la 20 de lei. Nu va lasati pacaliti de inia de 100V de pe cutie si consola, sursa este aceeasi pentru toate modelele de PS5 din lume si anume 100-240V.


Buna ziua. Este model 2020 sau modelul 2022
Catalin Neculaescu Zotic 2 December 2022

S-AR PUTEA SA ITI PLACA SI...